CIDESCO

(Comité International d´Esthetique et de Cosmétologie)

THE WORLD STANDARD FOR BEAUTY & SPA THERAPY

International uddannelse

CIDESCO (Comité International d´Esthetique et de Cosmétologie) er grundlagt i 1946 og holder til i Zürich i Schweiz.

Formålet med non-profil organisationen er at samarbejde, udvikle og højne niveauet på kosmetologskolerne og blandt kosmetologerne i hele verden, og med et internationalt CIDESCO Diplom har du et bevis, som er anerkendt verden over for højeste kvalitet. Der findes ca. 200 CIDESCO skoler på verdensplan.

Du har mulighed for at tilvælge den internationale CIDESCO Certificering til din kosmetologuddannelse på Nordsjællands Kosmetologskole, da vi er en anerkendt CIDESCO skole.

CIDESCO-delen kræver en del mere af dig – specielt i forhold til den teoretiske anatomi og fysiologi samt fysik og kemi, og det er kun muligt at deltage i CIDESCO eksaminerne, såfremt eksaminerne på Nordsjællands Kosmetologskole er bestået.

Der vil være ekstra undervisning og træning frem til en eventuel CIDESCO-eksamen, og der vil være en merudgift for hver elev, som ønsker dette, på kr. 12.995,- for den ekstra undervisning, internationale eksaminer samt CIDESCO Certifikat og CIDESCO nål.

Der skal gives besked efter 6 måneders uddannelse, om man ønsker at tilvælge CIDESCO og betalingen falder også der. Herefter vil der løbende være ekstra undervisning mv. frem til eksaminerne sidst i uddannelsen.

Tilmeld dig til vores næste Åbent Hus arrangement

Se og læs mere om CIDESCO her
Skriv til os

Ring til os